Carta de comiat al nostre alumnat

En els últims anys els comiats especials als alumnes a final de curs s'han anat fent més i més populars. Abans simplement ens deien "fins l'any que ve!" i això era tot, però s'ha de reconèixer que no era una tècnica gaire original.

Aquest any, amb les cirumstàncies que tenim, i privats de festes presencials, pica-piques i dinàmiques de grup diverses, ens queda el mateix recurs de sempre... l'ordinador! I encara que potser en un comiat on-line no puguem abraçar als alumnes, això no vol dir que no pugui ser proper i entranyable. 

Per a aquest fi us presento un vídeo amb una carta de comiat per als nostres alumnes. En aquesta ocasió no hi he posat veu per a que cada alumne se la pugui imaginar amb la veu de la seva mestra o mestre. Per als petits potser caldrà un pare o mare que els la llegeixi, però els més grans se'n sortiran la mar de bé tot sols!

Al vídeo no hi ha noms d'escoles, de mestres ni links al bloc, així que ho podeu fer servir per a qualsevol escola si creieu que el missatge s'ajusta al que voleu transmetre. En el meu cas la faré servir per als meus nens i nenes de tercer de primària, però crec que pot servir per molts altres nivells. 

A més, la música és preciosa ;)



Espero que us sigui útil!

Una abraçada

Marta Castañé


Comentaris