5 idees per acomiadar els nostres alumnes per videoconferència + IDEA EXTRA PER A SISÈ

Semblava que no, però el curs ja s'acaba, i veient que molts ens quedarem sense poder acomiadar-nos dels nostres alumnes presencialment, aquí us presento 5 maneres originals de fer-ho telemàticament!

El vídeo és curtet i us recomano mirar-lo però per si preferiu llegir-ho, aquí ho teniu! També hi ha els materials complementaris ^^
  • Lliurament de premis amb categories divertides. Podem organitzar un lliurament de premis amb categories divertides, del tipus "l'alumne més ben pentinat durant les videotrucades" o "l'alumne que mai va fer cap videotrucada en pijama" i coses així. Per si aneu curts d'idees, aquí us deixo un pdf amb 28 categories diferents i a continuació un diploma on podeu escriure els noms dels nens i nenes. 
  • Un regal emotiu. Si heu estat fent algun projecte tipus un còmic, poesia, text... podrieu recopilar tots els treballs de la classe  i decorar-los amb el Canva. Creeu un pdf i l'enviu a les famílies. Si us coordineu amb els pares, fins i tot podrien imprimir-lo a temps i donar-lo mentre aneu fent la videotrucada.

  • Una cançó dels mestres. Amb apps com "Acapella maker" o altres de música col·laborativa, podeu gravar cada un una veu de la canço i dedicar-la als vostres alumnes. 

  • Fer una videoconferència... amb convidats sorpresa! Mentre aneu parlant, feu que els diferents especialistes i mestres que han entrat a la classe vagin entrant a la trucada, però...amb el llum tancat! Els nens i nenes hauran d'endevinar de qui es tracta amb preguntes de sí/no. Quan ho endevinin, que s'encengui el llum! Sorpresa!

  • Un pica-pica virtual. Una gran tradició que no es pot perdre! Que tothom es prepari alguna cosa per brindar.
+ Extra per sisè: Si teniu algún virtuós de la informàtica entre vosaltres, què tal si agafeu un vídeo d'una cançó de dibuixos animats i hi aneu afegint les cares dels vostres alumnes enlloc de la dels personatges? Es pot fer amb el Sony Vegas, que també té versió de prova. (L'opció es diu motion track).

Espero que tot plegat us sigui ben útil! Si voleu seguir al corrent amb més idees i materials, no dubteu en subscriure-us al canal de Youtube o a aquest bloc.

Fins aviat!!

Marta Castañé

Comentaris